Rólunk

A RIMO Rimóczi és Fia Kfc. több mint 40 éves múltra tekint vissza, meghatározó alkatrészgyártó vállalkozás a magyar piacon.

Széleskörű gyártási profillal rendelkezik, a legegyszerűbb kivitelezéstől a legbonyolultabb forgácsolástechnológiai gyártásig bezárólag.
5000 négyzetméteres csarnokunkban több mint 220 szerszámgéppel folyik a termelés.

A gyártandó alkatrészek döntő többségét a fogazott alkatrészek (valamennyi ismert típusú csiga- és fogaskerék hajtás fogazott elemei, valamint ezekhez kapcsolódó kiegészítő elemek, nagy hozzáértést igénylő különböző fogazatú alkatrészek, több bekezdésű csigák, külső és belső bordázott alkatrészek, különleges epiciklois ívelt kúpkerekek, hipoid kúpkerekek, egyszerűbb egyenes és ferde fogazatú homlokkerekek, vagy az egyenes fogazatú kúpkerekek) képezik, valamint menetköszörülést és egyéb precíziós köszörülési munkát is vállalunk.

Ezen alkatrészek a gépelemek egy olyan különleges csoportját alkotják, amelyek az átlagosnál nagyobb szakmai hozzáértést és gyártási tapasztalatot igényelnek.

Nagy tapasztalattal rendelkező személyi állományunk a biztosítéka a pontos és szakszerű gyártásnak.

Az elmúlt években igen széles tevékenység portfóliót alakítottunk ki. Az alkatrészgyártás piacán teljes körű szolgáltatásra törekszünk Ügyfeleink minél jobb kiszolgálása érdekében.

Egyedi alkatrészek gyártása dokumentáció vagy mintadarab alapján

Sorozatgyártás dokumentáció vagy mintadarab alapján

Utángyártás

Részegységek összeszerelése

A teljes gyártási ciklus esetében a cég biztosítja (amennyiben a megrendelés tárgyát képező alkatrészek nem rendelkeznek gyártási dokumentációval, megtervezésre várnak vagy már meglévő alkatrészminták szerint kell gyártani) a szükséges teljes konstrukciós és technológiai dokumentálást, legyártást és gyártási minőséget, és ez utóbbi jegyzőkönyvbe foglalását.

A bérmunka lehet a már említett fogazási műveletek mellett, más forgácsolási jellegű is (CNC esztergálás, komplex geometriájú munkadarabok gyártása, palást és síkköszörülések stb.)

A gyártási folyamatok jellemzője általában a pár száz darabszámú szériagyártás, de nagyobb szériák gyártására is fel vagyunk készülve. Ugyanakkor a nagy komplexitású egyedi darabok, kis alegységek (személygépkocsi, haszongépjármű vagy erőgép differenciálművek, bolygóművek, sebességváltók) gyártása is szinte állandó jellegű.

40 éves fennállásunk óta több száz ügyfél elégedett a szolgáltatásunkkal.

 

Menedzsment

id. Rimóczi Sándor ügyvezető igazgató / cégtulajdonos

ifj. Rimóczi Sándor cégtulajdonos

Micskó László termelési vezető

Bihari Sándor kereskedelmi igazgató

 

Motor: WordPress | Sablon: NewWPThemes | Fordítás: PagonyMedia